ManşetNedir? Nasıl? Neden?

Galatasaraylı Taraftarlar, Sahaya Çıkış Marşını Seçti!

Sponsorlu İçerik

Galatasaray, $GAL taraftar tokeni ile Socios.com’da sahaya çıkış marşını belirleyen ilk Türk takımı oldu.

Taraftar etkileşim ve oylama platformu Socios.com, ilk Galatasaray oylamasını gerçekleştirdi. Dünya çapında binlerce Galatasaray taraftarına söz hakkı tanıyan platform, bir ilki gerçekleştirerek Türkiye tarihine geçti. $GAL Taraftar Tokeni’ni kullanarak oylamaya katılan taraftarlar, Galatasaray’ın Türk Telekom Stadı’nda resmi sahaya çıkış marşını seçti. 7.000 oy ile belirlenen oylama sonucunda %32.86’lık oy dağılımı ile kazanan Çocukluk Aşkımsın şarkısı oldu. 

Oylamaya sunulan diğer 4 seçenek ve aldıkları oy oranları:

  • Re Re Re Ra Ra Ra: %25.04
  • Kupalara Layıksın: %8.64
  • Şereftir Seni Sevmek: %12.74
  • Şampiyonsun Galatasaray: %20.71

Galatasaray taraftarları, $GAL tokeninini Taraftar Token Arzı vasıtasıyla Şubat 2020’den beri Socios.com üzerinden satın alabiliyor. $GAL Taraftar Tokeni’ni Socios.com’un dijital parası Chiliz (CHZ)‘in fiyatındaki değişime bağlı olarak yaklaşık 10 TL’lik bir fiyata sahip. Taraftar Token’leri, uygulamanın artırılmış gerçeklikte konum belirleme özelliği olan Token Avı üzerinden ücretsiz olarak da alınabiliyor. Ayrıca, $GAL Taraftar Token’leri bir kez satın alındığında harcanmaksızın tüm oylamalarda kullanılabiliyor. 

Oylamalarda katılımın tamamı Blockchain üzerinden kayıt altına alınıyor ve değiştirilemiyor. Bu sayede taraftarlar güvenle oy kullanabilecek ve sonuçlar daima şeffaf olacak. 

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu