Altcoin Haberleri

Ağ yükseltmesinden sonra BNB işlem hacmi 1 milyarı geçti

Sponsorlu İçerik

Dünyanın en büyük kripto para borsası olarak kaydedilen Binance’in yerel token’ı BNB, KYC ağ yükseltmesinin ardından ticaret hacminde 1 milyarı geçti.

Yakın zamanda KYC doğrulamasını başarı ile tamamlayan Binance, BNB kullanıcıları için kimlik işlevi gören Binance Account Bond (BAB) token’ı piyasaya sürmüştü. Borsa resmi Twitter hesabı üzerinden BAB lansmanını bir tweet ile duyurdu.

Yapılan son güncellemede kullanıcılar token’ı kimlik doğrulaması olarak sunarak, platformda farklı projeler oluşturma ve ödüller kazanmalarına olanak tanıyacak. BAB duyurusunun yapılmasının ardından, BNB fiyatı yüzde 6 oranında artarak token en iyi kripto para birimlerinden biri haline geldi.

CoinMarketCap verilerine göre, Binance Coin fiyatı haberin yazıldığı saatte 295.33 dolar üzerinden işlem görüyor. Token son 24 saatte 48 oranında düşüş yaşadı. Yüzde 2,04 oranında artış kaydedildi. Son işlem hacimleri son güncellemelerle paralel olarak 1 milyarın üzerinde arttı.

Piyasa Değeri Gerçekleşen Değer (MVRV) oranı da buna bağlı olarak arttı. Önümüzdeki günlerde yükselmeye devam edeceği öngörülüyor.

“BAB, KYC kontrollerinin geçtiğini belirtmek için var”

Binance CEO’su Changpeng Zhao, attığı bir tweet’te BAB token’la ilgili şu ifadeleri kullandı:

“BAB token’ı, cüzdan sahibinin Binance aracılığıyla KYC kontrollerini geçtiğini belirtmek dışında hiçbir veri veya yardımcı program içermiyor.”

Binance, BNB Chain’e zk teknolojisini entegre ediyor

Binance, birinci katmanı olan BNB Chain’de zero-knowledge (zk) olarak bilinen sıfır bilgi kanıtı desteğini açıkladı. “zkBNB” adı verilen bu teknoloji ile saniyelik işlemlerdeki ölçeklendirme metriklerinin geliştirileceği belirtildi.

Binance borsası, işlem sürelerini hızlandırmak ve BNB blok zinciri için ücretleri azaltmak için sıfır bilgi kanıtı (zk) diye tanımlanan teknolojiyi benimseyeceğini duyurdu. Katman1 zinciri olan BNB Chain’de gerçekleşecek yükseltme 2 Eylül’de devreye girerken, ana ağ (mainnet) başlangıç hedefi ise 2023 yılının öncesi olarak kaydedildi. Bu bilgileri haberimizde vermiştik.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu