Altcoin Haberleri

Balin hesaplarda hareketlilik: 1 trilyon SHIB, Coinbase’e gönderildi

Sponsorlu İçerik

Dün, Bitcoin’de yaşanan yükselişe popüler memecoin Shiba Inu’da (SHIB) katıldı. Balina hesaplarında yaşanan hareketlilikler artış gösterirken, bugün 1 trilyon adet SHIB, kripto para borsası Coinbase’e gönderildi.

Balina hesapların işlemlerini takip eden Whale Alert platformu, 1 trilyon 60 milyar adet Shiba Inu’nun Coinbase borsasına gönderildiğini duyurdu. Whale Alert tarafından tespit edilen ve açıklanan bilgiye ek olarak 500 milyonluk Dogecoin’in de (DOGE) anonim bir cüzdandan başka bir anonim cüzdana gönderildiği kaydedildi. Whale Alert resmi Twitter hesabından yaptığı açıklama şu ifadeleri kullandı:

“1.060.594.914.048 #SHIB (12.156.362 USD) bilinmeyen cüzdandan #Coinbase ‘e aktarıldı”

Satış işareti mi?

Coinbase’e gönderilen token’ların ne amaçla aktarıldığı bilmese de bu işlem satış işareti olarak algılanıyor. Ananom cüzdanlar arasındaki transferlerin amacının ise ne olduğu henüz bilinmiyor. Dün Bitcoin’in 20.400 doları görmesi SHIB’de %5’lik bir artışa neden olmuştu. DOGE ise %9’luk bir yükselişi yaşamıştı.

CoinMarketCap verilerine göre, Shiba Inu haberin yazıldığı saatte 0,00001138 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise %92 oranında düşüş yaşadı.

Tabi Dogecoin’deki yükseliş Elon Musk’ın Twitter’ı satın alma teklifini yinelemesine bağlandı. Musk, Twitter teklifi alım sürecindeki ilk fiyatı yeniden talep etmesiyle geldi. Bu bilgiyi haberimizde vermiştik.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu