Altcoin Haberleri

Bitstamp, ay sonuna kadar 14 işlem çiftini delist edecek

Sponsorlu İçerik

Lüksemburg merkezli kripto para borsası Bitstamp, bu ayın sonunda toplamda 14 işlem çiftini delist edeceğini duyurdu.

Kripto borsası Bitstamp yakın tarihte yayınladığı bir tweet’te 14 işlem çiftini listeden çıkarmayı planladığını duyurdu. Delist edilecek işlem çiftlerinin; XRP/PAX, UMA/BTC, KNC/BTC, SNX/BTC, COMP/BTC, PAX/GBP, PAX/EUR, BCH/GBP, CRV/BTC, MKR/BTC, ZRX/BTC, BAT/BTC, YFI/BTC, LINK/ETH, olduğu bildirildi.

11 Ağustos tarihinden itibaren, borsa kullanıcıları XRP token’ınını Ethereum ağı üzerinde çalışan popüler stablecoin Paxos Standard’a (PAX) karşı takas edemeyecek. Borsa toplamda 14 kripto para çiftini desteklemeyi durduracak. Kullanıcılar bu durumla birlikte artık sterlin karşısında Bitcoin Cash (BCH) ticareti yapamayacak.

LINK/ETH çifti de dikkate değer liste dışı bırakmalar arasında yer alıyor. Avrupa’nın en büyük kripto para borsası olan Bitstamp, söz konusu çiftler için desteği neden durduracağını açıklamadı. Bir ticaret çiftinin listeden çıkarılmasının kalıcı bir karar. Borsa, işlem çiftlerini performanslarına göre, rutin olarak gözden geçirdiğini belirtti. Listen çıkarmalarla ilgili kararlar son piyasa gelişmelerinden etkileniyor. Kullanıcılar ise listeden çıkarılan işlem çiftleri için işlem geçmişlerini görmeye devam edebilecek.

25 Aralık 2020’de Bitstamp, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple’ı mahkemeye vermesinin ardından ABD müşterileri için XRP ticaretini ve mevduatını durduracağını duyurdu. Coinbase ve Binance.US’da ve onu takip etti. Borsa tartışmalı token’ı ortadan kaldıran ilk büyük kripto para borsası oldu.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.





Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu