Altcoin Haberleri

Bitstamp borsası artık Shiba Inu’yu listeliyor

Sponsorlu İçerik

Borsalarda Shiba Inu‘nun kabulü büyüyor. En büyük kripto borsalarından olan Bitstamp, SHIB’i listeliyor.

Kripto para borsası olan Bitstamp, Shiba Inu adındaki kripto parayı listeledi. Bitstamp kullanıcıları, SHIB’i ABD doları ve Euro para birimleriyle takas edebilecek. Duyuru ise, daha fazla ticaret platformunun Shiba Inu’yu listelemesi ve daha fazla mağazanın ödemeler için meme kriptosunu kabul etmesiyle geldi.

Kripto para borsası olan Bitstamp 8 Aralık Çarşamba günü, popüler meme coin Shiba Inu dahil olmak üzere 4 kripto para birimi için destek eklediğini duyurdu. SHIB’in yanı sıra Bitstamp platformuna eklenen diğer üç kripto para birimi DYDX, GALA ve PERP. Kullanıcılar kripto paraları dolar yada euro karşısında takas edebilecek.

Londra merkezli borsa, çarşamba günü Shiba Inu için para yatırma ve çekme işlemleri başlattı. Bitstamp, kullanıcıların perşembe günü, limit emri verebileceklerini ve iptal ettirebileceklerini belirtti. Sipariş eşleşmesinin başlayarak, işlemlerin normal bir şekilde yürütüleceğini ifade etti.

Yapılan açıklamada şu sözler yer aldı:

“Emir defterleri yeterli likiditeyi topladıktan sonra, yeni işlem çiftleri içinde tüm emir türlerini ve kart alımlarını etkinleştireceğiz. Şimdilik bu varlıklar ABD ve Singapur müşterilerimiz tarafından kullanılmayacak.

SHIB’in kabulü artıyor

Meme kripto para birimi SHIB‘in benimsenmesi giderek artıyor. Kripto dostu olarak bilinen seyahat web sitesi Travala, SHIB’in bir ödeme yöntemi olarak eklendiğini ve kullanıcıların meme kripto ile 3 milyondan fazla seyahat ürünü satın almalarına izin verdiğini duyurdu. Perakende devi Newegg geçtiğimiz günlerde platformundaki ödemeler için SHIB’i bu ay kabul etmeye başladığını duyurdu. AMC Theatres (AMC sinema zinciri) ise ilk çeyrekte Shina Inu’yu kabul etmeye başladığını söyledi. Kasım ayında iki büyük kripto borsası olan Kraken ve Gemini, SHIB için destek ekledi.

Meme kriptonun destekçileri, popüler ticaret platformu Robinhood‘un SHIB’i listelemesi için dilekçe veriyor. Fakat şirket kısa zaman önce platformuna başka kripto para birimi eklemek için acelesi olmadığını söyledi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu