Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

David Sønstebø: MIOTA yüzde 95 olasılıkla benimsenecek

Sponsorlu İçerik

IOTA kurucu ortağı David Sønstebø, Discord aracılığıyla “IOTA’nın gelecek yıl milyonlarca cihazda kullanılacağına” dair güvenini dile getirdi. Ayrıca, IOTA token’ının uzun vadede yaygın olarak benimseneceği konusunda iyimserdi.

Kripto para derecelendirme şirketi Weiss Ratings, kısa süre önce Bitcoin ve Ethereum‘un arkasında IOTA‘yı üçüncü sıraya yükseltti. IOTA teknoloji ve benimseme oranı için çok iyi olan B + notunu aldı, ama piyasa performansı için sadece çok zayıf olan D- notunu aldı. IOTA (MIOTA) son iki yılda fiyat gelişiminde diğer büyük kripto para birimlerine kıyasla çok daha kötü performans gösterdiğinden, bu derecelendirme temelsiz görünmüyor.

Mevcut IOTA (MIOTA) fiyatı, 19 Aralık 2017’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5.25 doların %96 oranında altında. Yatırımcıların bakış açısından, düşük performansın IOTA Vakfı‘nın Nesnelerin İnterneti için bir protokol geliştirmeye odaklanması. IOTA (MIOTA) biçimindeki değer işlemleri bu gelişmede rol oynayabilmekle birlikte, Tangle teknolojisi aynı zamanda yalnızca veri aktarımı gönderme imkanı da sunuyor.

IOTA topluluğunun bir üyesi yakın zamanda bu endişeyi Reddit aracılığıyla dile getirdi ve IOTA kurucu ortağı David Sønstebø ile temasa geçti. Ronin adlı kullanıcı başlangıçta Sønstebø’ya “IOTA’nın gelecek yıl milyonlarca cihazda kullanılacağını” söylediğini ve bunun ne kadar olası olduğunu sordu.

David Sønstebø:

”Bunun olacağından çok eminim. Birçok şirket esasen sadece Coordicide’in ölçeklendirme gereksinimleri nedeniyle hayata geçmesini bekliyor. Ancak şunu unutmayın: X milyon cihaz, 2021’in birinci çeyreğinden itibaren IOTA’yı kullanacak.”

Daha sonra, Sønstebø‘ya bunun MIOTA için mi yoksa sadece teknik kısım için mi geçerli olduğunu sordu. Bunun üzerine Sønstebø;

”Birçok şirket muhtemelen ilk önce veri için benimseyecek (düzenlemeler ve sadece riskten uzak doğa nedeniyle), ancak daha sonra protokol sistemde ve ekonomi ortaya çıktıkça devreye girecek.”

Ronin de bunu takip etti ve Sønstebø‘nun “MIOTA‘nın bir noktada kabul edileceğinden %100 emin olup olmadığını” sordu. Sønstebø’nun cevabı oldukça emindi:

”Sevetimin % 95’i MIOTA’da, bu yüzden sanırım %95 emin olabilirsin.”

IOTA kurucu ortağı ayrıca Discord aracılığıyla yeni IOTA web sitesinin %98 oranında tamamlandığını ve yakında yayınlanacağını açıkladı.

Tangle Enerji Verimliliği Yürütme Komitesi resmen açıklandı

Ayrıca, Tangle Enerji Verimliliği Çalışma Grubu dün yönlendirme komitesinin ilk seçiminin sonuçlarını açıkladı. Tangle Enerji Verimliliği Şubat ayı başında IOTA Vakfı ve Eclipse Vakfı işbirliği ile kuruldu. Kuruluşlara ve katılımcılara, IOTA teknolojilerini kullanarak yeni fikirlerin ve uygulamaların geliştirilmesi için düzenlenmiş bir ortam sunuyor.

Dün yapılan açıklamaya göre, seçim 6 Mayıs’ta yapıldı. IOTA Vakfı‘ndan Navin Ramachandran, Software AG‘den Christoph Strnadl ve ENGIE Lab CRIGEN‘den Philippe Calvez, Tangle Enerji Verimliliği yönetim kuruluna seçildi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu