Altcoin HaberleriDiğerleriManşet

Reddit, Ethereum tabanlı iki token çıkardı

Sponsorlu İçerik

Popüler sosyal medya platformu Reddit, kullanıcıların içerik katkısı yaptıklarında ödüller kazanması için Ethereum tabanlı iki token çıkardı. Biri MOONS ve diğeri BRICKS adlı iki token, Reddit‘in “Topluluk Puanları” adlı yeni girişiminin bir parçası olarak sırasıyla /r/Cryptocurrency ve /r/FortniteBR alt üyelerine verilecek.

Reddit artık kullanıcıların bu token’ları yönetmesi ve detaylı bilgilere ulaşabilmesi için Vault adlı bir web sayfasını kullanıma sundu. Her iki token da Ethereum üzerinden çıkarıldı ve ERC-20 token’ları. Vault sayfasında kullanıcılar temel olarak token’ların depolanabileceği yeni Ethereum cüzdanları oluşturacaklar.

Bu arada Reddit üyeleri, oy vermek, içerik oluşturuculara bağış yapmak ve para aktarmak için token’ları kullanabilecekler. Ayrıca token bakiyeleri, kullanıcıların güvenilirliklerini ölçmenin bir yolu olarak gösterilecek. /r/ Cryptocurrency ve /r/ FortniteBR sırasıyla 1 milyon ve 1.3 milyon üyeye sahip.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu