Altcoin Haberleri

ETH balinalarının portföylerine eklediği altcoinler neler?

Sponsorlu İçerik

Var olan en büyük Ethereum balinaları, meme token Shiba Inu (SHIB) ve merkezi olmayan finans (DeFi) altcoinlerini biriktiriyor.

Blockchain takipçisi WhaleStats’a göre, veya cüzdanlarında en az 1.000 ETH bulunan yatırımcılar hala Dogecoin rakibi Shiba Inu’yu tercih ediyor.

Şu anda SHIB, son yedi gün içinde ETH balinaları arasında en çok satın alınan 10. token ve yatırımcı kohortu arasında üçüncü en büyük holding.

ETH balinaları, özellikle merkezi olmayan borç verme sistemi Aave, DeFi platformu Nexo ve derin likidite ağı WOO Network olmak üzere DeFi sektörünü de seviyor.

WhaleStats’a göre NEXO, AAVE ve WOO, son yedi gün içinde ETH balinaları arasında sırasıyla altıncı, yedinci ve sekizinci en çok satın alınan altcoinler.

USD Coin (USDC) ve Tether (USDT), geçtiğimiz hafta ETH balinaları arasında en çok biriken iki token olurken, bunu Ethereum’un kendisi ve Binance’in BUSD’si izliyor. Wrapped Bitcoin (WBTC) şu anda listede beşinci sırada.

WhaleStats’ın verileri ayrıca, Ethereum hariç, en büyük ETH balinaları arasında dolar değerine göre en büyük token pozisyonunun şu anda FTX Token (FTT) olduğunu gösteriyor. Balina izleme aracı, cebi büyük yatırımcıların ortalama 14,84 milyon dolar değerinde FTT’ye sahip olduğunu ortaya koyuyor.

Balinaların token birikimindeki son eğilimi, ETH şu anda 2.541 dolardan el değiştiren çok aylı bir düşüş trendinden çıkmak için mücadele ederken geliyor.

Kripto balinası ne demek?

Balina, büyük miktarda kripto para tutan kişi veya kuruluşlara atıfta bulunan bir kripto para birimi terimidir. Balinalar, para birimi değerlemelerini manipüle etme potansiyeline sahip olacak kadar kripto para birimine sahiptir.

Balinalar, normalde, piyasadaki diğer tüm satış emirlerinden daha düşük olan defterlere büyük bir satış emri koyar. Bu, fiyatların düşmesi ve panik zincirleme reaksiyonun ardından piyasada oynaklık yaratıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu