Altcoin HaberleriManşet

Gemini, 3 Kripto Para Birimini Listeleyecek!

Sponsorlu İçerik

New York merkezli kripto para borsası Gemini, 24 Nisan’da Chainlink (LINK), Dai (DAI) ve Orchid (OXT) listeleyeceğini duyurdu.

Kripto para piyasasında listeleme haberleri gelmeye devam ediyor. Bir çok ünlü kripto para yatırımcısının güvenli liman konusunda net kelimeler söylemesinden ardından popülerliğini yeniden kazanan Bitcoin, küresel ekonominin de toparlanma eğilimi göstermesi ile yükseliş gerçekleştirdi. Lider kripto para biriminin bu hareketli ile kripto para piyasası canlandı ve listeleme haberleri de beraberinde gelmeye başladı. Cameron ve Tyler Winklevoss kardeşlerin kurduğu kripto para borsası Gemini, 6 Nisan’da da Basic Attention Token (BAT)’i listeleyeceğini duyurmuştu. Bugün yapılan açıklamada da 3 yeni kripto paranın daha listeleneceği duyuruldu.

24 Nisan Cuma günü TSİ 16.30’da Chainlink (LINK), Dai (DAI) ve Orchid (OXT) para yatırma işlemlerini kullanıcılar için aktif edecek.

Kullanıcılar; LINK / USD, LINK / BTC, LINK / ETH, DAI / USD, DAI / BTC, DAI / ETH, OXT / USD, OXT / BTC ve OXT / ETH işlem çiftleriyle alım satım işlemlerini yapabilecekler.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu