Altcoin Haberleri

SHIB 40 bin yeni yatırımcı ekledi: Cüzdan sayısı 1.2 milyonu aştı

Sponsorlu İçerik

Popüler memecoin Shiba Inu (SHIB), 3 ay içerisinde 40 bin yeni yatırımcı ekleyerek, cüzdan sayısını yeni bir seviyeye taşıyarak 1.2 milyonun üzerine çıkardı.

Kripto para piyasalarında sert düşüşlerin yaşandığı bu günlerde, Shiba Inu’daki yatırımcı sayısının büyük ölçüde artması dikkat çekti. Yayınlanan son verilerde, SHIB cüzdan sayısının son 3 ayda 40 bin adet artarak cüzdan sayısının da 1.2 milyonun üzerine çıktığı görülüyor.

12 Eylül itibariyle kaydedilen toplam SHIB sahibi sayısı 1 milyon 221 bin 112 oldu. 16 Haziran günü bu rakam 1 milyon 181 bindi. Son 3 aydaki artış ise, fiyatlardaki artışla korele bir şekilde gelişti. Adres sayısı Ağustos başında düştükten sonra, rakam geçen ay yaklaşık 16.876 kişi ekleyerek istikrarlı bir şekilde arttı. 

CoinMarketCap verilerine göre, Shiba Inu haberin yazıldığı saatte 0.000013 dolar üzerinden işlem görüyor. Son 24 saatte ise yüzde 1,22 oranında düşüş yaşadı. Fiyat rallisi, genel piyasanın geride bıraktığına dair işaretler göstermesinin ardından Temmuz ayında yeniden canlanmaya başlama işaretleri göstermişti. İlginç bir şekilde, SHIB, pazarın geri kalanı büyük satışlar kaydetmesine rağmen kazanç elde etmeye devam etti.

Google aramalarında SHIB’e ilgi azaldı

Google Trends’ten elde edilen veriler, geçen yıl boyunca “Shiba Inu” anahtar kelimesi için yapılan küresel aramaların bu yıl Temmuz ayında en düşük noktasında olduğunu gösterdi. 2021’de kripto rallisine öncülük ettikten sonra, SHIB’in popülerliğinin genel olarak azaldığı ve en son analizin diğer varlıkların yükselişi devraldığı kaydedildi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitter hesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu