Altcoin Haberleri

SHIB balina hesaplarından dev APE token alımı

Sponsorlu İçerik

Cüzdanlarında büyük miktarlarda Shiba Inu kripto para birimi bulunduran iki balina hesabı, toplamda 570 bin 802 APE token satın aldı.

ETH yatırımcıları, son dönemlerde APE token’e yönelmiş durumda. En büyük 100 ETH balina hesabı arasında en çok işlem gören APE token, iki SHIB balina hesabı tarafından yatırım aracı olarak kullanıldı. Yapılan yatırım ile SHIB, USD eşdeğeri ile en büyük holding olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini kanıtladı. Kripto yatırımlarını takip eden WhaleStats, bugün yaptığı Twitter paylaşımında Ethereum ve ERC-20 token’larına yatırım yapan iki büyük balina hesabının toplamda 9 milyon dolar değerinde APE token’larını satın aldığını bildirdi.

“Jiraiya” adlı cüzdan hesabının 8.1 milyon dolar değerinde 499 bin 998 APE satın aldığı kaydedildi. “Bombur” adındaki bir diğer cüzdan hesabı 1 milyon 255 bin 359 dolar değerinde 70 bin 804 APE alımı yaptığı belirtildi.

Shiba Inu, balina hesapları tarafından tutulan USD eş değerinde en büyük varlık olan FTT, MATIC ve LINK dahil olmak üzere diğer ETH tabanlı altcoinlerden daha iyi performans gösterdi.

Son 24 saat içinde 708 milyon SHIB yakıldı

Yakın zamanda @Archangel adındaki Twitter hesabı tarafından yayınlanan bir tweet’e göre, son bir haftadır SHIB yakımları yapılıyor. Burn.shinaswap, dolaşımdaki 22,5 milyar Shiba Inu’yu dolaşımdan kaldırdı. Son 24 saat içinde 708 milyondan fazla meme token boş cüzdanlara gönderildi. Cumartesi günü, 20 milyar SHIB yakımı yapıldı. Pazar günü ise bu oran 22,5 milyar token’a yükseldi.

Etherscan‘dan SHIB yakımıyla ilgili toplanan verileri web sitesinde paylaştı. Son 24 saat içinde toplam 708.881.094 Shiba Inu yakıldığı kaydedildi.

Altcoinler ile ilgili en güncel içerikler için Altcoin Haberleri sayfamızı ziyaret edin.
Tüm gelişmeleri Telegram ve Twitterhesaplarımızı takip ederek anında öğrenebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu