Altcoin HaberleriManşet

Ünlü Borsa Koinini Yaktı!

Sponsorlu İçerik

Kripto para borsası Gemini, 1 Milyon GUSD tokenini yaktı. Haber, yaklaşık 1 Milyon GUSD tokeninin (1.035M) borsa tarafından yakıldığını belirten Whale Alert adlı  Twitter hesabında rapor edildi. Bu sayı, toplam GUSD token arzının yaklaşık beşte birini temsil ediyor ve dolaşımda yaklaşık 4 Milyon GUSD token kaldı.

Gemini borsasının 1 Milyon GUSD token yakmasından dolayı piyasadaki genel tedarikini kesinlikle etkileyecektir. Amaçları, fiyatları artırmak için arzın düzenlenmesidir. Eylül 2018’deki lansmanından bu yana düşük performans gösterdi ve lansman değerine kıyasla önemli ölçüde düştü.

Düzenleyicilerden kötü bir baskı almadı. New York Finansal Hizmetler Departmanı tarafından zamanında onaylandı. Token, belirlenmiş bankalarda güvenli bir şekilde tutulan ve FDIC düzenlemelerini yürürlükteki sınırlamalarla temizleyen yeterli sayıda ABD doları ile desteklendi.

Ancak, yetkililerle uyumlu olması GUSD için yeterli olmadı ve gereksinimlerini karşılayamadı. 249.4 Milyon Dolar’lık bir günlük işlem hacminden, şu anda yaklaşık 3 Milyon Dolar’lık işlem seviyelere kadar düştü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu